Ser vi danske Kasper Schmeichel skifte til en af de helt store Premier League-klubber denne sommer?

Af Lasse D. Drescher

31-årige Kasper Schmeichel er efter slutrundens resultater blevet elsket endnu mere, af specielt danske fans. Den danske målmand har været en mur af den anden verden, for det danske landshold som forlod slutrunden efter et nederlag til Kroatien i straffesparkskonkurrencen.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Den erfarne Leicester-målmand er nu ifølge det engelske medie Teamtalk, for alvor kommet i søgelyset hos engelske topklubber. Schmeichel formåede nemlig at pille et par straffespark, og så har han som tidligere nævnt været som en mur, for det danske landshold.

Premier League-storklubberne Chelsea og Liverpool skulle være i kamp,  om at sikres sig danske Kasper Schmeichel. Schmeichel er i øjeblikket værdisat til omkring 250.000.000 kroner, dog tyder det ikke på at Leicester har interesse i et salg.

Hvis der kommet et solidt beløb til Leicester, så vil de da nok også overveje et muligt salg. Da Kasper Schmeichel også efterhånden er kommet op i årene. Selvom det for alvor er i disse år han peaker, skal alderen stadig tages i betragtning.

Det forventes dog at Kasper Schmeichel vil komme til at koste en del mere, end de 250.000.000 kroner som han er værdisat til. Det tyder meget på at planerne for Liverpool er helt sikre, de skal ud og sikre sig en ny målmand.

Kan danskeren få en fast plads hos en engelsk storklub?

De har vist stor interesse i AS Roma-stjernen Alisson Becker. Dog meldes det at Kasper Schmeichel kommer til at blive en del billigere at sikre sig. I modsætning til hvis de nu skulle ud og sikre sig den brasilianske målmand Alisson Becker.

Som tidligere nævnt så spiller Kasper Schmeichels alder formentlig også en rolle. Men der kan da formentlig godt forventes nogle gode år endnu, tilbage i den danske målmand Kasper Schmeichel.

Læs også: Chelsea har Atletico Madrid-forsvarsspiller i kikkerten