Jamie Vardy er en af sæsonens helt store lyspunkter – og nok stjernen der er kommet til at lyse mest i Premier League – i hvert fald fra et sted hvor man ikke forventede andet end kamp for overlevelse i Premier League. Julen over sidder Leicester på 1. pladsen, og en af de absolutte hovedpersoner der har gjort dette muligt er Jamie Vardy.

Af flere eksperter er Vardy mest betragtet som en funny case – en undtagelse der ikke passer ind i opfattelsen af en moderne angriber, men nu tager klubkammeraten Kasper Schmeichel til genmæle.

GettyImages-493050300

Schmeichel og Vardy (getty images)

Den danske landsholdsmålmand og Jamie Vardys holdkammerat har i følge Goal.com nogle ret markante holdninger om dette. Schmeichel mener nemlig, at dette er beviset på at possesion fodbold som ellers trender i hele Europa langt fra er den eneste vej til god fodbold.

“Fodbolden er blevet besat af at holde på bolden og pasningsspil. Det der er så stort ved Vardy er, at han har vist det ikke er nødvendigt. Hvis du har hastigheden og opmærksomheden både på bolden og hvor du selv vil hen, så kommer du ind i de positioner bag forsvaret, og det er der hvor forsvaret mindst vil have dig.”

Et dogme som Schmeichel helt klart ikke er enig er det eneste rigtige.

Læs også:

Så meget tjener James Vardy

Schmeichel pointerer også at det ikke er en tilfældighed at Vardy er så succesfuld som han er for tiden.

“Det er fuldt ud fortjent. Jeg har fulgt ham de sidste 3½ år og han arbejder ekstremt hårdt hver eneste dag. (…) Du får hvad du fortjener, og hvad du arbejder for, og han arbejder hårdere end nogen anden jeg har oplevet.”

Der er ingen tvivl om at Schmeichel tror på Vardys flid og evner, men et hold der ligger på 1. pladsen efter en halv sæson i Premier League må også have en ganske anstændig målmand, så her fra fodboldspilleren, så vil vi også gerne have lov til at lykønske den danske landsholdsmålmand, der for 2 år siden spillede med Leicester i næstbedste række. Det er RIGTIG flot Schmeichel og du kan vist godt klappe dig selv på skuldrene også 🙂

Læs også:

Leicester fan vinder vanvidsbet på utrolig forudsigelse