Morgan Schneiderlin har ikke haft fast plads hos United, og det burde han måske.

Den franske landsholdspiller var en af de dyre sommer signings United foretog. Morgan Schneiderlin kom til United, samme tid som Bastian Schweinsteiger kom fra Bayern München.

Ud af de tre centrale midtbanespillere, er Schneiderlin den yngste med sine 26 år, Morgan er også den mindst erfarne spiller hvis man kigger på antal kampe.

Morgan Schneiderlin fortalte dette til Daily Star:

“Bastian og Michael er spillere som har vundet alt, de har så meget erfaring og er så fokuserede på hvad deres opgave præcist går ud på. Det er meget vigtigt at jeg ser dem arbejde hårdt hver dag, både til kampene men også til træning.

Jeg er meget kritisk overfor mig selv, jeg vil spille bedre, og jeg ved at jeg kan. Jeg arbejder hårdt hver dag, på at forbedre mig og jeg er sikker på at jeg kan gøre det bedre.”

Når Carrick og Schweinsteiger træner hårdt, hjælper det Schneiderlin til også at træne hårdere, siger Morgan selv. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Når Carrick og Schweinsteiger træner hårdt, hjælper det Schneiderlin til også at træne hårdere, siger Morgan selv. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Morgan Schneiderlin har importeret i sin debut-sæson for Manchester United, men Louis Van Gaal har rykket meget rundt på Morgan. Schneiderlin har en afleveringsprocent på 90%, og det er det højeste hos Manchester United.

Læs også: Da fansene udvandrede og tog sejren med