Der har i lang tid været mange spekulationer omkring Southampton’s franske midtbanespiller, Morgan Schneiderlin. Han ønskede angiveligt allerede at forlade Southampton sidste sommer, men klubben overtalte ham til at blive i én sæson mere. Nu er transfervinduet så åbnet igen, og alt tyder på at Schneiderlin forlader Southampton.

NORWICH, ENGLAND - AUGUST 31:  Morgan Schneiderlin of Southampton in action during the Barclays Premier League match between Norwich City and Southampton at Carrow Road on August 31, 2013 in Norwich, England.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)

Arsenal, Manchester United, Tottenham, Manchester City og Chelsea er allesammen blevet sat i forbindelse med en transfer af Schneiderlin. Nu tyder alt dog på, at det bliver Manchester United, som henter endnu en midtbanespiller i dette transfervindue.

Klubben har lige offentliggjort, at man er noget til enighed med Bastian Schweinsteiger og nu skulle Schneiderlin allerede have gennemgået hans lægetjek. Prisen skulle angiveligt ligge på cirka 250 millioner kroner.

Fra Sky Sports:

SCHNEIDERLIN HAVING MAN UTD MEDICAL

Sky sources understand Southampton midfielder Morgan Schneiderlin is indeed having a medical at Manchester United.

Schneiderlin kunne vælge imellem to klubber

Ifølge flere journalister og eksperter på Twitter, så havde Morgan Schneiderlin to klubber at vælge imellem. Southampton havde sat en deadline igår for Schneiderlin og her skulle han have valgt sin kommende klub, så han kunne sælges inden Southamptons pre-season tour.

Det har igennem længere tid været offentligt kendt, at Manchester United var interesserede i Morgan Schneiderlin. Der har dog været stor tvivl om hvem den anden interesserede klub har været, men det fleste har gættet på Arsenal.

Det er dog yderst besynderligt, at Arsenal og Arsene Wenger ikke har afgivet et eneste bud på Schneiderlin, da Arsenal eftersigende skulle have været Schneiderlins oprindelige førsteprioritet.

De fleste medier peger på at Arsene Wenger har fundet Schneiderlin for let, fordi hans defensive evner ikke er gode nok til at han kan agere defensiv midtbanespiller alene. I Southampton har han altid haft en defensiv makker i Victor Wanyama og det kunne han ikke få hos Arsenal, og derfor blev han angiveligt fundet for let.

Nu er det dog også kun et spørgsmål om tid før vi formentlig for en officiel præsentation af både Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger i en Manchester United trøje.