Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

Paulo Dybala dedikerer sit mål til gud. [Getty Images]

F.C. Barcelona har lige nu verdens måske bedste angrebstrio – La MSN, som består af Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar. Dog er erstatningerne på bænken ikke gode nok til at kunne dække sig ind i form af eventuelle skader eller karantæner.

Ifølge den spanske avis, AS, er Barcelona meget lune på Paulo Dybala fra Juventus, der skulle være udset som et alternativ til angrebstrioen.

Efter en lettere uacceptabel start på sæsonen, er Dybala og Juventus kommet op i gear, hvilket de senest viste mod Lazio, hvor man vandt med 2-0, og begge mål blev sat ind af Paulo Dybala.

Dybala har i denne sæson leveret otte mål og tre assists for Den gamle dame.

Hele 448 millioner skulle ifølge AS være prisen på angriber, der i sommeren skiftede til Juventus for 239 millioner kroner.

Paulo Dybala som er født i Argentina, er udset til at være et af de største wonderkids på angriberpositionen. Han har blandt andet spillet i Palermo, hvor han scorede 21 mål i 90 kampe. Ud over klubplan, er det på Argentinas landshold blevet til tre kampe, men uden mål til følge.

Han er kun 22 år gammel, og kan blive en af de helt store angribere inden for de næste par sæsoner. Han er mest af alt kendt for sin fart og sin evne til at drible sig igennem store horder af forsvarsspillere.