Den 26-årige senegaliser Badou N’Diaye rygtes ifølge et tyrkisk medie væk, fra den tyrkiske klub Osmanlispor. Der er intersse fra en Premier League-storklub. 

Af Lasse D. Drescher

Det tyrkiske medie Turkisk-Football skriver at Premier League-storklubben Everton har stor interesse, i at hente en senegalesisk midtbanespiller til Premier League. Det er den 26-årige senegaliser Badou N’Diaye, der er tale om.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

N’Diaye spiller til dagligt for den tyrkiske fodboldklub Osmanlispor. Den 26-årige midtbanespiller kan ifølge det tyrkiske medie, formentlig gå direkte ind på Everton-midtbanen sammen med James McCarthy.

Turkisk-Football skriver samtidig at det ikke kun er Everton, som viser interesse i Badou N’Diaye. Der er også interesse i senegaliseren fra den tyrkiske storklub Galatasaray, og fra Premier League-konkurrenten West Ham.

Kan han blive fast mand hos Everton?

Den store senegaliser har ifølge det tyrkiske medie, en solid fysik til at spille i Premier League. Osmanlisport-profilen er som tidligere nævnt fysisk stærk, og så har senegaliseren en solid højde så derfor passer han perfekt til de fleste Premier League-trupper.

Læs også: Bayern-talent rygtes mod Premier League-gigant