Sergio Ramos er en af Real Madrids mest populære spillere blandt fans. Ramos har i længere tid haft problemer med sin højre skulder, og nu tager han konsekvensen.

I følge det internationale fodboldmagasin Goal.com så holder Sergio Ramos minimum en måneds pause muligvis markant længere for at få sin skulder ordentlig i orden. Det betyder, at han kommer til at misse 8 kampe for Real Madrid. Det er et taktisk godt tidspunkt at vælge at misse i hvert fald 8 kampe, og gad vide om trænergruppen ikke har været inde over beslutningen af tidspunktet.

Sergio Ramos har spillet de sidste par kampe han har spillet på en ordentlig omgang smertestillende medicin, hvilket jo nok har været en kortsigtet løsning, men som naturligvis ikke holder på sigt.

GettyImages-496364164

Sergio Ramos kommer til at misse kampe mod svagere hold i La Liga og den faktisk ganske uvigtige Champions League kamp mod Malmö FF. Hold som Real Madrid kommer til at møde i Sergio Ramos skadesperiode er:  Cadiz, Getafe,  Villareal, Rayo Vallecano, Valencia, Deportivo La Coruna, Real Sociedad, Sporting Gijon.

Naturligvis er det alle stærke hold i en dansk kontekst, men det er kun enkelte af disse hold som kan mønstre en udfordring for Real Madrid på deres gode dage. Sergio Ramos kan således være tilbage når de store kampe i Champions League skal spilles og være i topform til de kampe. Den næste El Clasico spilles først i april, så der er god tid til at hele.

Læs også: Her er Ronaldos løn

Nedenfor er der produkter fra vores sponsorer – Støt vores sponsorer – De støtter os!

[shopello_products]