Arsenal er blevet kontaktet af Empoli med henblik på at matche Napolis bud på midtbanespilleren, Ismael Bennacer. Det skriver Gianluca Di Marzio.

EMPOLI, ITALY – JANUARY 16: Ismael Bennacer of Empoli FC kicks the ball during training session on January 16, 2019 in Empoli, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Bennacer skiftede til Empoli fra Arsenal tilbage i 2017, men The Gunners har installeret en tilbagekøbsklausul i spillerens kontrakt.

Ifølge GianlucaDiMarzio.com, så har Napoli forhørt sig om Bennacer på transfervinduets sidste dag. Empoli skulle efterfølgende straks have kontaktet Arsenal med henblik på at matche buddet på 10,5 millioner pund fra napolitanerne.

Arsenal arbejder stadig på at lukke et par handler, før vinduet lukker, men er begrænset til kun at hente spillere ind på leje i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: PSG-spillers agent om forestående skifte: Det er kompliceret

London-klubben har simpelthen ikke midlerne til at lave permanente aftaler. Det er derfor ågs usandsynligt, at Empoli vil høre noget som helst fra Unai Emery.

I stedet kan Arsenal se frem til 30 procent fortjeneste af handlen, hvis Bennacer skifter til Napoli.

Napoli er åbne over for, at Ismael Bennacer fortsætter resten af sæsonen hos Empoli.

LÆS OGSÅ: Jesé bliver lejet ud igen – her er hans nye klub

Arsenal vil annoncere aftalen med Denis Suarez senere i dag, efter FC Barcelona offentliggjorde handlen allerede i går.

Unai Emery håber dog på at kunne hente yderligere to spillere ind. Aftaler med Ivan Perisic og Yannick Carrasco ser dog ud til at være døde.

LÆS OGSÅ: Olivier Giroud afviser Kina – her vil han spille i stedet