AS Roma-stjernen Radja Nainggolan rygtes endnu engang væk fra Roma, og mod den spanske storklub Atletico Madrid. Nu fastslår Radja dog, at han ikke ønsker at forlade den italienske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige belgier Radja Nainggolan rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub AS Roma. Nainggolan fatslår dog ifølge spansk medie, at han ikke ønsker at forlade den italienske storklub.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Det er mediet Football-Espana som skriver at Radja Nainggolan kunne være på vej væk fra AS Roma, og mod en spansk storklub. Det er nemlig specielt Atletico Madrid-træneren Diego Simeone, som ifølge mediet ønsker at hente Nainggolan til klubben.

Diego Simeone har ifølge mediet afsløret, at han ville være super glad for at hente Radja Nainggolan til klubben. Da Nainggolan af mange bliver betragtet, som en af verdens bedste midtbanespillere.

Radja Nainggolan udtaler følgende:

“Jeg har før sagt det, og jeg har valgt at blive her sidste år, og sådan er det stadig. Jeg er stolt over at kunne spille for denne klub. Jeg har alt her i klubben og derhjemme, og så er jeg glad for at være her.

Det er en ære at jeg har er kaptajn når jeg spiller. Før mig var det Francesco Totti, De Rossi og Florenzi. De er alle tre super store stjerner, og jeg giver mig altid fuldt ud. Det gør jeg både når jeg har anførerbindet på, men også når jeg ikke har.

Jeg har ingen plan om at forlade AS Roma, da der ikke er nogen grund til at jeg forlader klubben. Når alt går så godt for mig, og klubben.”

Der meldes intet om hvad det forventes at Atletico Madrid vil byde på Radja Nainggolan. Men det må også understreges at belgieren ønsker at blive hos Roma, derfor tyder det ikke på at noget kan få Nainggolan til at skifte mening.

Læs også: Darmian jagtes af hele tre Serie-giganter