To klubber i Premier League kan gøre sig noget af et hollandsk scoop, hvis de beslutter sig at gøre alvor af deres interesse.

ROME, ITALY – MARCH 13: Stefan De Vrij (L) of SS Lazio competes for the ball with Emiliano Moretti of FC Torino during the Serie A match between SS Lazio and FC Torino at Stadio Olimpico on March 13, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Både Liverpool og Chelsea er på udkig efter forstærkninger til forsvaret. De behøves dog ikke grave dybt for at finde penge til en stærk forsvarsprofil, der spiller i den italienske Serie A.

LÆS OGSÅ: Medie: Danmark på vej frem i verden – så mange pladser rykker vi frem på verdensranglisten

Stefan de Vrij er i øjeblikket på kontrakt i Lazio, men det er han kun indtil næste sommer. I øjeblikket er han dog ved at underskrive en ny kontrakt med den italienske hovedstadsklub.

Det italienske medie, Il Messaggero, kan dog meddele, at den nye kontrakt indeholder en MEGET lav frikøbsklausul, som de to britiske storklubber meget vel kunne gøre gavn af.

Hollænderen, som er noteret for 31 A-landskampe for sit land, kan efter sigende købes fri af sin kontrakt for små 18 millioner pund, eller cirka 155 millioner danske kroner.

I forhold til det nuværende transfermarked og de priser, der finder sted der, må det siges at være en rimelig pris for en god forsvarsspiller.

LÆS OGSÅ: Her er de 25 bedste spillere i Premier Leagues historie – dansker er med på listen!