Gerard Deulofeu rygtes væk fra FC Barcelona. Der er stor interesse fra Serie A-storklubben Napoli, som er tæt på at nå til enighed med Deulofeu ifølge Calciomercato.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige FC Barcelona-kantspiller Gerard Deulofeu rygtes væk fra den spanske klub, ifølge mediet Calciomercato. Mediet skriver samtidig at det er Serie A-storklubben Napoli, som viser stor interesse i Deulofeu.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Gerard Deulofeu skiftede til FC Barcelona, i håbet om at han kunne få spilletid. Men det er ikke sket for den 23-årige spanske kantspiller, og derfor forventes det at han formentlig forlader La Liga-storklubben.

Mediet skriver samtidig at Gerard Deulofeu har vist interesse, i at skifte til Serie A-storklubben Napoli. Den italienske klub er nemlig med i toppen af Serie A, og derfor er det stadig en storklub som Deulofeu skifter til, hvis han forlader Barcelona.

Calciomercato melder at Napoli skulle have budt omkring 135.000.000 kroner, på Gerard Deulofeu. Det er en pris som ifølge mediet er noget som FC Barcelona overvejer, da de også bliver nødt til at sælge ud af deres spillere.

FC Barcelona har nemlig været ude og sikre sig Liverpool-stjernen Philippe Coutinho, og det har bestemt ikke været billigt. Men omvendt så solgte FC Barcelona brasilianeren Neymar i sidste transfervindue.

Bliver den spanske kantspiller solgt i løbet af januar?

Men FC Barcelona har ifølge mediet interesse i at forstærke sig mere, og det kan de igennem salg af spillere de ikke bruger meget. Gerard Deulofeu er den spiller som mediet forventer at se forlade FC Barcelona først.

Serie A-storklubben Napoli og FC Barcelona er ifølge mediet, tæt på at nå til enighed om prisen på 23-årige Deulofeu. Det italienske medie forventer at der er stor chance for at de to klubber nå til enighed, og at der derfor vil falde en handel på plads.

Læs også: Chokskifte: Barcelona-stjerne er røget ud i kulden efter Coutinho-køb – på vej retur til Tyrkiet