AS Monaco-spiller rygtes mod Serie A-storklub, som en erstatning for Antonio Candreva.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige senegaliser Keita Baldé Diao har spillet hos den franske storklub AS Monaco. Det italienske medie Calciomercato skriver at Serie A-storklubben Inter Milan, skulle have sikret sig senegaliseren på en låneaftale.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Samtidig med at der skulle være en mulighed for, at Inter Milan kunne sikre sig Keita Baldé Diao på en permanent aftale. Så kræver det dog at de betaler omkring 260.000.000 kroner, så det kan blive en mulighed hvis Inter Milan bliver glade for Baldé Diao.

Inter-spilleren Antonio Candreva rygtes i samme øjeblik væk fra Inter Milan. Der skulle netop være interesse i Antonio Candreva, fra den førnævnte Ligue 1-storklub AS Monaco. Keita Baldé Diao har tidligere foldet sine vinger ud, hos en italiensk storklub.

Det er den italienske storklub Lazio, som tidligere har haft den hurtige kantspiller i klubben. Meldingen ifølge det italienske medie lyder på, at senegaliseren skulle kunne komme til at tjene en del penge, hvis han skifter permanent til Inter Milan.

Keita Baldé Diao skulle ikke være udtaget til AS Monacos trup, til deres næste Ligue 1-kamp. Det kan godt indikere, at senegaliseren er på vej væk fra den franske storklub. Det forventes samtidig at der er god mulighed for, at Keita Baldé Diao kan udvikle sig meget hos Inter.

Er det en god handel for Serie A-storklubben?

Eftersom at han kun er 23 år, og derfor stadig betegnes som en ung spiller. Italienske Antonio Candreva er efterhånden blevet 31 år gammel, og derfor tyder det på at Inter Milan har planer om at forstærke deres hold til fremtiden, ved at sikre sig Keita Baldé Diao.

Antonio Candreva har været solid, men som sagt så er det måske også på tide at Inter får en yngre spiller på positonen, og der passer Keita perfekt ind.

Læs også: Chelsea udlejer en superhelt til La Liga-klub