Den solide belgier Mousa Dembélé rygtes væk fra den engelske storklub, da der er kommet stor interesse fra den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Calciomercato skriver at der er stor interesse i Tottenham-profil, fra italiensk storklub. Det er den italienske storklub Inter Milan, som skulle have Tottenham-spilleren Mousa Dembélé i kikkerten.

(Photo: Getty Images)

Den belgiske midtbanespiller er efterhånden blevet 31 år gammel, men han er stadig en af de bedste i Premier League. Der er blot et år tilbage af belgierens kontrakt med den engelske storklub, og der er ifølge mediet ikke en forlængelse at finde i den nærmeste fremtid.

Inter Milan skulle være klar til at bruge en del penge, ifølge mediet. Samtidig med at der skulle være nogle kinesiske klubber, som også skulle have Mousa Dembélé i kikkerten. Mange forventer også at Dembélé har planer om at ønske sig en solid lønforhøjelse.

Det er formentlig det som Inter Milan har planer om, at de vil og kan tilbyde belgieren. Altså en solid lønforhøjelse, så at de igennem den forhåbentlig kan sikre sig den fysisk stærke midtbanespillers underskrift.

Mousa Dembélé kunne formentlig blive en rigtig solid tilføjelse, til den italienske storklub Inter Milan. Da de for alvor har gjort det tydeligt, at de gør hvad de kan, for at komme tilbage i den absolutte top af italiensk fodbold.

Hvor kommer vi til at se belgieren, i den kommende sæson?

Men det kan formentlig også godt nå at vende rundt, såfremt at Tottenham og Mousa Dembélé når frem til en forlængelse. Da Dembélé har været super solid på midtbanen, for den engelske storklub.

Derfor kunne man godt forvente, at Tottenham i sidste ende vælger at tilbyde belgieren en forlængelse. Da han er stærk og solid, og hjælper holdet meget, både når der skal angribes men også når der skal forsvares.

Læs også: Mourinho: Ronaldo gør Serie A til en af verdens bedste ligaer