To Serie A-profiler er tidligere blevet rygtet mod Premier League-klubben Chelsea. Nu skriver Calciomercato dog at Inter Milan har stor interesse, i de to Serie A-spillere.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske storklub Inter Milan har fået nye ejere. Det er kinesiske rigmænd, og derfor er der ingen tvivl om at der vil blive kastet mange penge i klubben. Det forventes derfor at der vil blive handlet stort ind.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Det italienske medie Calciomercato skriver at Inter Milan har stor interesse, i to Serie A-profiler. Det er AS Roma-stjernen Radja Nainggolan og Fiorentina-stjernen Federico Bernardeschi, som Inter skulle have stor interesse i.

De to førnævnte spillere er blevet rygtet mod Premier League-storklubben Chelsea, og derfor skriver Calciomercato at Inter vil stjæle de to spillere, for næsen af Chelsea.

Er de to Serie A-spillere de mange millioner værd?

Calciomercaot skriver samtidig at det forventes at 29-årige Radja Nainggolan koster omkring 520.000.000 kroner. Federico Bernardeschi på 23 år forventes at koste omkring 375.000.000 kroner.

Det forventes derfor at den italienske storklub har planer om at bruge omkring 900.000.000 kroner, på de to Serie A-profiler.

Læs også: SINDSSYGT RYGTE: Bale transfer mere sandsynlig end nogensinde før