Inter Milan har ifølge engelsk medie stor interesse, i den 28-årige engelske Liverpool-angriber Daniel Sturridge. Det forventes at Inter gør klar, til et muligt salg af argentineren Mauro Icardi.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportlens skriver at det forventes, at Liverpool vil sælge engelsk angriber i januars transfervindue. Det er den 28-årige angriber Daniel Sturridge, som rygtes væk fra Premier League-storklubben Liverpool.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Der er stor interesse i den engelske angriber, fra den italienske storklub Inter Milan. Mediet ved dog ikke om Inter Milan vil sikre sig Daniel Sturridge som førstevalg, eller blot som en solid reserve.

Daniel Sturridge har været hos Liverpool i nogle år, men han har ikke formået at slå igennem. Sturridge står noteret for 133 kampe for Liverpool, og i de kampe er det blevet til 64 mål. Den 28-årige angriber har været meget skadesplaget, og derfor rygtes han nu væk fra Liverpool.

Inter Milan har på nuværende tidspunkt den velspillende argentinske angriber Mauro Icardi i klubben. Icardi er formentlig den største stjerne hos Serie A-storklubben, og det han har længe været eftertragtet af de største europæiske klubber.

Gør Serie A-storklubben sig klar på salg af stjerne?

Sportlens skriver at det formentlig tyder på at Inter Milan, er ved at gøre sig klar på et salg af den argentinske stjerne Mauro Icardi. Det er formentlig der hvor 28-årige Daniel Sturridge kommer ind i billedet, som en erstatning for Mauro Icardi.

Liverpool har i den seneste lange periode vist stor interesse, i AS Monaco-stjernen Thomas Lemar. Mediet forventer at Liverpool formentlig vil bruge pengene fra et eventuelt salg af Daniel Sturridge, på at sikre sig Thomas Lemar.

Franskmanden Thomas Lemar har specielt i sidste sæson været meget velspillende, sammen med den daværende super stærke offensiv hos AS Monaco. I sidste sæson blomstrede Monaco-holdet for alvor, med flere stjerner.

Arsenal vs Chelsea i aften: 5 måder Arsenal kan vinde kampen på