PSG-spilleren Marco Veratti er i en længere periode rygtet væk fra Paris. Der står ifølge italiensk medie, to italienske klubber klar, til at bruge store summer penge.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea, Juventus og Inter MIlan er alle tre på jagt efter Paris Saint-Germain-spilleren Marco Veratti. Den italienske midtbanespiller er i en længere tid blevet rygtet væk. Han er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, hvor han selv indrømmer at det kunne være fedt, at spille på Camp Nou. Dog har Barcelona ikke vist direkte interesse, endnu.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Calciomercato skriver at specielt Inter og Juventus er klar, til at smide mange millioner mod Paris, for at sikre sig underskriften på den 24-årige italiener. Det italienske medie understreger at beløbet som PSG ønsker for Veratti, er omkring 565.000.000 kroner.

Veratti’s drøm

Marco Veratti’s agent har ifølge Calciomercato udtalt, at Veratti ønsker at vinde Champions League-titlen med Paris Saint-Germain. Såfremt det mål som Veratti har sat sig, ikke bliver en realitet, så må vi søge mod andre steder. Veratti’s drøm er ifølge agenten Donato Di Campli, at vinde Champions League og kunne glæde sig over den kæmpe triumf det ville være.

Læs også: Europas største klubber er alle ude efter ham her