Den tidligere Manchester United-spiller Teddy Sheringham, mener at Louis van Gaal gør noget grueligt galt. Sheringham mener at der er noget galt, når målmanden er den spiller som altid bliver fremhævet.

Af: Lasse D. Drescher

Teddy Sheringham mener at Louis van Gaal gør noget helt forkert, siden det kun er David De Gea som spiller godt. Sheringham er tidligere United-spiller og han udtaler at Jose Mourinho burde få jobbet istedet for Van Gaal.

Teddy Sheringham er nuværende træner hos Stevenage FC. Det har Sheringham været siden 2015. (Photo by Harry Trump/Getty Images)

Teddy Sheringham er nuværende træner hos Stevenage FC. Det har Sheringham været siden 2015. (Photo by Harry Trump/Getty Images)

Teddy Sheringham udtaler følgende til Squawka:

“Det er så meget snak om Mourinho, og jeg vil ikke modsige rygterne og snakken. Mourinho har hjernen som fortæller ham at han fortjener sædet hos Manchester United, og det er vigtig for en træner i så stor en klub som Manchester United.

David De Gea er nok den eneste spiller i United-truppen som præsterer hele tiden. Det viser også bare at Louis van Gaal gør noget helt forkert, når det er målmanden man fremhæver som den bedste spiller.

Det er vigtigt at en klub som United er med i Champions League hver sæson, og er man ikke med i Champions League. Så kan man ikke hente de helt store stjerner, fordi de ønsker alle Champions League.”

Læs også: Fyr Wenger! Så ender i som Manchester United