Tidligere Arsenal-målmand David Seaman insisterer på, at hans gamle træner, Arsene Wenger, stadig er den rette mand til managerposten og fremhæver samtidig ærkerivalerne Manchester United som et eksempel på, at en fyring, eller pension, ikke er løsningen. 

Af David Paris 

Arsenal skal beholde Arsene Wenger på trænerposten, hvor han har været de sidste 20 år. I hvert fald hvis man spørger den tidligere Arsenal-målmand David Seaman, som netop havde franske Wenger som manager i sin tid i London-klubben. Den tidligere engelske landsholdsspiller siger, at klubben kan ende som Manchester United efter, at deres manager i mange år, Sir Alex Ferguson, blev pensioneret.

Selvom The Gunners, som klubben også bliver kaldt, er helt med i toppen af Premier League, er 66-årige Wenger alligevel blevet kritiseret hårdt på det sidste. Grundene er exit fra Champions League og tabte point i titelræset mod Leicester City og Tottenham Hotspurs.

Seaman er sikker

På trods af denne kritik fra medierne, er Seaman, der i dag er 52 år, fast besluttet på, at Wenger fortsat skal være træner for The Gunners. Han fortæller til det engelske medie The Mirror: “Lad os se, hvad der sker i slutningen af denne sæson. Lad os se på, hvad der er gået galt, og derefter finde en løsning. 

“Men, for mig, han har været enestående. Jeg arbejdede med ham i omkring syv eller otte år, og han var fantastisk. Jeg ville, personligt, holde fast i Arsene.”

wenger

Han fremhæver Manchester United som et eksempel på, at det kan gå grueligt galt, når man skifter træner efter mange år på posten. Manchester-klubben led mange nederlag og fik ikke kvalificeret sig til nogen europæiske pladser i de efterfølgende sæsoner.

“Se på Manchester United. Se på, hvad der skete med dem. De mistede en stor manager i Alex Ferguson. Han blev pensioneret. Det er altid grønnere på den anden side.

“Arsene er en stor mand men han er altid under pres. Han vil være under pres, indtil vi vinder ligaen,” sluttede Seaman.

Læs også: Xavi afslører: Cristiano Ronaldo er IKKE den bedste spiller i El Clasico

Læs også:  8 legendariske spillere – 8 legendariske øjeblikke