Atletico Madrid-træneren Diego Simeone er på ingen måde tilfreds, med de beslutninger han foretog i Champions League-opgøret mod FK Rostov. Dog er Simeone glad for at spillerne kunne løse problemet sent i kampen.

Af Lasse D. Drescher

Atletico Madrid-træneren Diego Simeone har efter gårsdagens nederlag i Champions League indrømmet, at hans taktik ikke var god nok. Atletico Madrid vandt 2-1 hjemme på Estadio Vicente Calderón mod FK Rostov. Griezmann lavede begge Atletico-scoringer, og Griezmann scorede sejrsmålet inde i tillægstiden.

(Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto via Getty Images)

(Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto via Getty Images)

Diego Simeone udtaler følgende til Dailymail:

“Som træner foretog jeg en dårlig beslutning. Mine løsninger var heller ikke gode, og det gør mig meget ærgelig. Men heldigvis vidste mine spillere hvordan de kunne ordne problemet. Det er fantastisk at vi kvalificerer os endnu engang. Det er så fed en turnering for både spillere, fans og trænere.”

Antoine Griezmann sikrede som sagt Atletico Madrid den sene sejr. Det var en Rostov-spiller som headede bolden videre til Griezmann, og derfor var franskmanden ikke offside og derved fik Griezmann sikret Madrid-klubben den sene sejr.

Antoine Griezmann udtaler følgende om kampen:

“De gjorde det svært for os, men det vigtigste er at vi til sidst fik de tre point. Vi er nummer et i gruppen og vi har to kampe tilbage. Vi vil slutte gruppen af som vindere.”

Læs også: Carragher: Jeg beundrer Mourinho