Zlatan i kamp for PSG i weekendens kamp mod Troyes i Ligue 1. (Getty Images)

Zlatan i kamp for PSG i weekendens kamp mod Troyes i Ligue 1. (Getty Images)

Det lyder umiddelbart som en joke, men ikke desto mindre er det en realistisk tanke, efter den svenske U-21 træner, Hakan Ericsson, har bekræftet en fælles interesse til det svenske nyhedsmedie, expressen.se.

Den svenske landsholdschef har bekræftet overfor Expressen.se, at den svenske chef for fodboldforbundet, Lasse Richt, har snakket sammen med Zlatan Ibrahimovic flere gange, og han (Zlatan, red.) er bestemt ikke afvisende.

Til expressen.se udtaler Ericsson:

“Rent generelt tror jeg, at der har været interesse fra Zlatans side om at spille med for Sveriges U-21 landshold ved OL. Men Zlatan bestemmer naturligvis selv, hvad han vælger at gøre.

Selvfølgelig vil vi gerne have Zlatan med. Han vil være en forstærkning på ethvert hold, og han er uden tvivl en verdensklassespiller. Han udviser attitude, og den evne mangler de fleste af de nuværende spillere.”

Normalt er OL for U-21-spillere, men hvert land må medbringe op til tre spillere, der er ældre end de 21 år, og det er en af disse pladser, som er tiltænkt stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan har per dags dato spillet 111 kampe for Sverige med 62 mål til følge, og siden hans skifte til Paris Saint-Germain har han spillet 101 betydningsfulde kampe med hele 85 mål til følge. Det vil sige et snit på 0,84 mål pr. kamp, dvs. at Zlatan er (NÆSTEN) altid lig med mål. 

På ungdomslandsholdene har Zlatan også haft succes, da han i syv kampe har scoret seks kampe. Dog er denne statistik fra år 2001, og Zlatan er uden tvivl blevet en bedre spiller i dag.