Juventus’ præsident, Andra Agnelli, er blevet idømt et års karantæne fra fodbold af det italienske fodboldforbund på grund af hans rolle i salget af billetter til Juventus’ ultras, som har fået priserne til at stige eksplosivt i den norditalienske klub.

. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Ifølge Football Italia er Juventus også blevet idømt en bøde på 300.000 euro, og karantænen kommer efter, at Giuseppe Pecoraro, som er anklager i sagen, anmodede om to et års halv karantæne og yderligere 50.000 euro i bøde til Agnelli.

Ydermere bad han om at Juventus spillede to kampe for et lukket stadion, atlså uden tilskuere, og endnu en kamp, hvor Curva Sud – det sted på stadionet, hvor Juventus’ mest inkarnerede tilhængere opholder sig – blev lukket helt af.

Det påstås, at medlemmer af Ultras-sektionen i Juventus har haft forbindelser til det kriminelle miljø, men ingen straf er altså blevet uddelt til dem endnu.

Pecararo antød, at han vil appellere beslutningen i håbet om at en strengere straf bliver uddelt til Bianconeri.

-Jeg er delvist tilfreds, fordi vi lykkedes med at få alle kendt skyldige. Men informationerne er så alvorlige, at jeg mener, de involverede burde straffes mere, fortæller anklageren til det italienske medie, Ansa, ifølge Fox Sports.

Præsident Agnelli blev også idømt en bøde på 20.000 euro, sammen med klubdirektørerne, Francesco Calvo og Stefano Merulla. Sidstnævnte blev også idømt ét års karantæne fra fodbold.

LÆS OGSÅ: Guardiola afslører: Vi arbejder på kontrakt med denne spiller