David Bentley

MILTON KEYNES, ENGLAND - JULY 26: David Bentley of Tottenham Hotspur in action during the Pre Season Friendly match between Mk Dons and Tottenham Hotspur at Stadium MK on July 26, 2011 in Milton Keynes, England. (Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Blev udråbt som den nye David Bechkam i sine ungdomsår i Arsenal. Bentley opnåede dog aldrig det samme som Bechkam, hvis arbejdsmoral var meget bedre end den ni år yngre fodboldspiller med samme fornavn. Arsenal-manageren Arsene Wenger mistede tålmodigheden og siden gik karrieren ned ad bakke. Som 30-årig blev pension en realitet. 

 

Pele

pele

Scorede som 17-årig et hattrick for hjemlandet Brasilien under Verdensmesterskaberne i 1958. Dette gjorde Pele til en folkehelt, og senere skulle den offensiv-spilleren vise sig at blive en legende. Betragtes af mange som den bedste fodboldspiller, der nogensinde har betrådt en fodboldbane.

Ravel Morrison

ROME, ITALY - SEPTEMBER 23: Ravel Morrison of SS Lazio in action during the Serie A match between SS Lazio and Genoa CFC at Stadio Olimpico on September 23, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

 

Når selveste Sir Alex Ferguson udtrykker sin begejstring for en fodboldspiller, kan resten af verden ikke undgå at lytte med. Fergusons ord er altid sande. Lige bortset fra ordene omkring englænderen Ravel Morrison, der aldrig formåede at slå igennem i den røde del af Manchester. I stedet  frister offensiv-spilleren en tilværelse på et midterhold i Serie A, Lazio.

Wayne Rooney

Nabil Bentaleb og Emmanuel Adebayor fra Tottenham mod Manchester Uniteds Wayne Rooney. [Getty Images]

Siden debuten som 16-årig for Everton, har Wayne Rooney ikke skuffet. Han er ikke på samme niveau som Messi og Ronaldo, men en legende i United og på det engelske landshold er han. En sådan status og karriere som den engelske angriber indtil videre har haft, er kun noget man drømmer om. 

 

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side