Den unge tjekkiske angriber Patrik Schick er i dag blevet skadet, ved AS Romas træning. Der meldes endnu ikke om hvor slemt det står til.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er dårligt nyt, for alle fans as den italienske storklub AS Roma. AS Roma har i løbet af sommeren hentet Sampdoria-stjernen Patrik Schick til klubben.

(Photo by Getty Images/Getty Images)

Den 21-årige tjekkiske angriber forlod Sampdoria efter en yderst vellykket første-sæson i Serie A. Det er dog blot en udlejning, men det forventes at AS Roma vil sikre sig den unge angriber permanent, såfremt han altså fortsætter de gode takter.

Patrik Schick formåede i sidste sæson at lave 11 Serie A-scoringer, og tre assist i løbet af sæsonen for Sampdoria. Det er formentlig en statistik som AS Roma håber Schick kan forbedre i denne sæson.

Trist start for den nye AS Roma-spiller

Det italienske medie melder dog om en trist nyhed, for alle AS Roma-fans. Patrik Schick forlod i dag AS Roma-træningen med en skade. Der er dog ingen som melder om hvor slem skaden er, men det forventes at der vil komme en endelig udmelding i løbet af de næste to dage.

Læs også: Guardiola: Vi er interesserede i Sanchez, men Sterling skal ingen steder