28-årige Gareth Bale er ifølge spansk medie, muligvis på vej mod en kinesisk klub. Den kinesiske klub står klar med et solidt pengebeløb.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske mediet Dairio Gol skriver nu at Real Madrid skulle være klar, til at vinke farvel til Gareth Bale. Den walesiske landsholdsspiller har i lang tid været rygtet væk fra Real Madrid, grundet at Florentino Perez mener Bale er for meget på sidelinjen.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Flere klubber har vist interesse i Gareth Bale tidligere, der har blandt andet været flere PL-storklubber som har vist interesse. Dog melder det spanske medie nu at klubben som formentlig køber Bale, ikke er en europæisk storklub.

Den information overrasker ifølge det spanske medie mange. Klubben som viser interesse og skulle have tilbudt Real Madrid mange penge, er en af de velhavende kinesiske klubber. Som nævnt før, skulle der være tilbudt et beløb for Bale, og det er bestemt ikke et lavt et.

Beløbet lyder på omkring 965.000.000 kroner, og mediet forventer Florentino Perez har interesse i det. Eftersom at buddet er ret højt, og Real Madrid derfor vil kunne sikre sig en solid pengesum for den skadesplagede Gareth Bale.

Gareth Bale har spillet 179 kampe for Real Madrid i alle turneringer, og det er blevet til 79 scoringer og 58 assist. Dog har den 28-årige waliser som nævnt før, et kæmpe problem med de mange skader.

Hvad vælger Real Madrid og gøre med Gareth Bale?

Hver eneste gang der er en kinesisk klub som vil ind og hente en europæisk fodbold, med deres mange penge. Er der altid tale om skiftet nu er godt for spilleren, som tager imod den høje løn.

Grunden til det er at kinesisk fodbold ikke ligefrem er højt niveau, og derfor er det de færreste som skifter til kinesisk fodbold. Da niveauet er så lavt, så derfor er det som regel primært for at tjene ekstra penge.

Læs også: Dyr ønskeliste: Mourinho vil hente to stjerner til Old Trafford