Den tyske Arsenal-stjerne Mesut Özil rygtes endnu engang væk fra Emirates Stadium. Özil rygtes ifølge Calciomercato til Manchester United, men det er på nuværende tidspunkt kun Calciomercato som mener at skiftet har en sandsynlighed.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-stjernen Mesut Özil har i en længere periode været rygtet væk fra Emirates Stadium. Nu bliver den tyske kreatør endnu engang rygtet væk. Özil rygtes denne gang væk fra Arsenal og mod Manchester United.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Den 28-årige Mesut Özil er uden tvivl blandt Arsenals vigtigste spillere, og han er samtiidg også blandt Premier Leagues bedste kreatører. Der har dog været nogle uenigheder hos Arsenal, i den sidste periode. Det gælder både for Mesut Özil men også for Alexis Sanchez. Det kan være at de uenigheder i sidste ende vil ende ud i et salg.

Skifter den tyske Arsenal-stjerne til Manchester United?

Det italienske medie Calciomercato kommer ikke med nogen pengesum som det forventes at Manchester United skulle stå klar med. Dog understreger de at Mesut Özil ifølge transfermarkt er værdisat til omkring 370.000.000 kroner.

Læs også: Sportsdirektør bekræfter: Her spiller Veratti efter sæsonen