Real Madrid-spilleren Raphael Varane rygtes endnu engang væk, fra Real Madrid. Det er ifølge medie, José Mourinho og Manchester United som jagter den 24-årige franskmand.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Clubcall skriver at Manchester United endnu engang vil på rov hos en spansk storklub. Det er Real Madrid, og det er den velspillende franske midterforsvar Raphael Varane, som rygtes mod Old Trafford.

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane fik sit gennembrud, hos Real Madrid da den nuværende Manchester United-træner var træner hos Madrid-klubben. Den 24-årige er tidligere rygtet mod Manchester United.

Mediet Clubcall understreger at der er stor sandsynlighed, for at Varane kunne skifte til Manchester United og José Mourinho. Grundet deres fælles fortid hos Real Madrid, hvor Varane fik godt med spilletid.

José Mourinho kan samtidig også tilbyde Raphael Varane Champions League-fodbold, i den kommende sæson. Efter at Manchester United vandt Europa League-finalen mod Ajax, i Stockholm den 24. maj.

Den 24-årige franske midterforsvar har i denne sæson spillet 37 kampe, for Real Madrid i alle turneringer. Varane skiftede til Real Madrid fra den franske klub Lens, tilbage i 2011.

Zidane vil holde fast i den nuværende trup

Mediet fortæller samtidig at Zinedine Zidane har gjort det klart, at han ikke har planer om at sælge for mange spillere. Eftersom at den franske træner vil holde fast på sin trup, og ikke lave for mange ændringer.

Real Madrid har haft stor interesse i United-målmanden David De Gea. Clubcall mener at De Gea kan blive en spiller, som kan blive indblandet i en mulig handel mellem Manchester United og Real Madrid.

Dog er det svært at afgøre hvad Varane vil, fordi han får jo spilletid hos Real Madrid. Derfor kan det være at franskmanden foretrækker at blive hos den spanske Madrid-klub.

Læs også: Buffon: Disse PL-storklubber forsøgte at hente mig væk fra Juventus