Chelsea har en af de bedste og mest komplette mandskaber i hele verden og det er derfor svært at se, hvilke spillere, der eventuelt kunne forstærke holdet. Af den grund kigger vi i denne omgang nærmere på spillere, der allerede er i Chelsea-truppen. Hvem kan Chelsea skille sig af med uden at gå ned på kvalitet? 

Af David Paris 

Chelsea ser ud til at vinde det engelske mesterskab i denne sæson efter helt forrygende præstationer fra hele mandskabet og ikke mindst træner Antonio Conte selv. Af den grund kommer London-klubben til at spille Champions League næsten sæson.

Conte råder over et af verdens bedste og mest formstærke mandskaber og derfor ville det være en skam at ændre på det helt store. Derfor er det ikke nødvendigvis store indkøb, den italienske træner skal ud og lave når transfervinduet åbner, men derimod burde der ‘rydes op’ i den nuværende. Med inspiration fra det engelske medie Goal.com giver vi dig her et bud på, hvilke spillere klubben burde sælge i en hulens fart, og hvilke spillere, der er en god idé at beholde.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, hvor du kan læse om hvilke spillere Chelsea skal forsøge at holde på for enhver pris.