Den franske angriber Loïc Rémy rygtes endnu engang væk fra Stamford Bridge. Nu er der ifølge engelske medier interesse i franskmanden, fra Premier League-konkurrenterne Swansea og Newcastle.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Football London skriver at der er interesse i Chelsea-angriberen Loïc Rémy. Den 30-årige angriber bliver ifølge mediet jagtet af Premier League-klubberne Swansea og oprykkeren Newcastle.

(Photo: Getty Images)

Remy har på ingen måde fået det drømmeskifte han havde forventet, da han skiftede til London-storklubben. Remy har tidligere været udlejet til netop Newcastle, hvor det var en udlejning. Det blev til 26 kampe med 14 mål, for Remy i den sæson.

Swansea derimod ville ifølge mediet gerne leje Loïc Rémy. Premier League-reglerne lyder ifølge mediet bare på, at man kun må låne en spiller fra en anden PL-klub. Swansea har allerede lejet Tammy Abraham hos Chelsea.

Derfor bliver Swansea nød til at hente Remy til klubben, på en permanent aftale hvis det skal lykkes. Dog understreger mediet samtidig at Newcastle måske er i førersædet, fordi Remy tidligere har haft en succesfuld tid hos klubben.

Fremtiden skal overvejes

Sky Sports skriver samtidig at der muligvis er mindre La Liga og Serie A-klubber som også kunne have interesse, i at sikre sig den 30-årige franske angriber. Derfor bør Loïc Rémy overveje hans fremtid nøje.

Læs også: AS Monaco-stjerne ønsker skifte til Premier League-gigant