I løbet af de to seneste dage har flere engelske og spanske medier berettet om, at David De Gea eftersigende skulle være blevet enig med Real Madrid om en 5 årig aftale med en årlig løn på cirka 50 millioner kroner. Det er blandt andet The Mirror, Independent, Dailymail, Talksport og mange flere, som har berettet om aftalen mellem De Gea og Real Madrid.

Meget peger dog i retning af, at disse historier indeholder meget lidt sandhed. Sky Sports var nemlig netop igår ude med en artikel, hvor de afkræftede alle rygterne. Sky Sports er kendt som det vel nok mest troværdige medie i verden, når det kommer til fodboldrygter.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 05: David De Gea of Manchester United celebrates his team's second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Everton at Old Trafford on October 5, 2014 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Det er Sky Sports reporteren, James Cooper, som har været en tur i Spanien for at høre nærmere om rygterne.

“Hans (David De Gea red.) fremtid kan fortsat blive hvad som helst. Jeg kan dog med 100% sikkerhed sige, at der IKKE er indgået en aftale mellem De Gea og Real Madrid endnu. 

“Manchester United ønsker ikke, at De Gea skal forlade klubben. Han er vigtig for dem og de har allerede tilbudt ham en ny aftale, som vil holde ham på Old Trafford i mange år frem, men den er ikke blevet accepteret. Han har 18 måneder tilbage af sin kontrakt og han vil gerne til Real Madrid, hvis Manchester United vil tillade det. 

Sådan udtaler James Cooper i en artikel på Sky Sports. Real Madrid vil altså gerne have De Gea og han vil også godt til Real Madrid, men det hele afhænger af Manchester United og om Real Madrid får deres transferforbud. Real Madrid står nemlig over for et potentielt transferforbud og det kan tvinge dem til at handle hurtigt.