Sky Sports-eksperten Charlie Nicolas melder at der egentlig kun er en forsvarsspiller som José Mourinho stoler på fuldkommen. Det er indkøbet Eric Bailly som Mourinho godt kan stole på, ifølge eksperten.

Af Lasse D. Drescher

Den nuværende Sky Sports-ekspert Charlie Nicolas har udtalt, at der er tre spillere i United-truppen som Mourinho ikke stoler på. Den tidligere skotske fodboldspiller melder at de tre spillere alle er forsvarsspillere.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

De tre spillere er Chris Smalling, Phil Jones og det seneste indkøb Victor Lindelöf. Så nævner Charlie Nicolas samtidig også at Eric Bailly har været en super solid signing. Eric Bailly har tilspillet sig en fast plads i Manchester United-forsvaret.

Sky Sports-eksperten Charlie Nicolas udtaler følgende:

“Jeg tror ikke at José Mourinho stoler på flere af hans forsvarsspillere. Vi har gang på gang diskuteret at Mourinho egentlig ikke stoler på Chris Smalling. Samtidig så tvivler jeg på at Jones er manden som Mourinho ønsker.

Så er der svenske Victor Lindelöf, som har haft en del problemer. Han har lavet lidt fejltagelser allerede. Eric Bailly derimod har været en spiller, som José Mourinho stoler meget på.

Bailly er en sikker mand, og det gør så at Mourinho også kan bringe Ashley Young i spil som de fleste stadig ikke helt forstår. Det er hvad José Mourinho gør bedst, og det er derfor vi alle sidder tilbage og har svært ved at forstå Mourinhos tanker.”

 

Dog stilles der samtidig spørgsmål ved, om José Mourinho så går ud og handler ind til forsvaret igen. Eftersom at det jo lidt tyder på, at det vel kun er Eric Bailly som Mourinho stoler fuldkommen på.

Det kan være at José Mourinho går på jagt efter Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane endnu engang. Den portugisiske træner har tidligere jagtet den franske midterforsvar.

Læs også: Januarsalg kommer ikke på tale: Superliga-bomber skifter på en fri transfer