Hobros norske målmager, Pål Alexander Kirkevold, skifter på en fri transfer til sommer. Den nordjyske klubs sportschef har nemlig ikke planer om at sælge ham til vinter.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Hobro IK har været heldige med købet af Pål Alexander Kirkevold. Således har den nordjyske klub Superligaens farligste angriber i ham, og han har da sågar også scoret i 11 kampe i træk.

Den norske skarpretters kontrakt udløber dog allerede til sommer. Selvom der har været mange rygter om et januarsalg i medierne, så kommer det ikke til at ske. Det slår klubbens sportschef nu fast.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

I Hobro lader man ham helst sidde kontrakten ud for så at lade ham gå gratis.

-Man kan sige, at hvis han er så dygtig, som han er nu, vil det også være meget klogere at have ham i foråret. Hvis vi skal ud i play-off-kampe for at sikre overlevelse i ligaen, så vil jeg nødig undvære ham. Så vil jeg hellere bare lade kontrakten løbe ud og sige, at han har gjort sit job her, siger Hobro IKs sportschef, Jens Hammer Sørensen, til BT Sporten.

Christian Eriksen afslører sin favoritklub – og yndlingsspilleren

Dermed er der nok flere store klubber i Alka Superligaen, som lige nu slikker sig om munden, hvis de mangler en solid angriber. Kirkevold har i al fald bevist sit værd for Hobro IK i denne sæson – men kan det vare ved? Deltag gerne i debatten på vores Facebook-side, hvor du kan læse mange flere artikler.

I går var han med til at sikre det ene point til sin klub, Hobro IK, der på Sydbank Park mødte SønderjyskE.

Kirkevold smadrede bolden i kassen kort før pausefløjtet, og dermed blev det ene point bragt med i bussen tilbage til Mariagerfjord Kommune.

Det sker der, når du tilbyder Cristiano Ronaldo en ugentlig løn på 10 kroner i FIFA 18