Af Anders Lang Jensen

Petr Cech skiftede til Arsenal for et par sæsoner siden efter en lang og flot karriere på Stamford Bridge og i Chelsea. Han har været sublimt førstevalg hos manager Arsene Wenger siden sit skifte, men nu skulle holdet på Emirates være interesserede i en ny keeper.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Ifølge Daily Mail har London-klubben set sig lune på engelske Joe Hart, som lige nu er på leje i sydens sol og i Serie A-klubben Torino. Men til sommer vender den engelske landsholdskeeper hjem igen, og her kan der ske ting og sager.

De vil hente Hart hos ligarivalerne Manchester City og gøre ham til ny førstekeeper. Derfor rykker det den tjekkiske legende Petr Cech ned i hierarkiet, og vil blive nummer to i køen, hvis han bliver hos The Gunners.

Joe Hart blev smidt på porten af Pep Guardiola i sommers, hvor manageren ikke kunne bruge ham. Derfor ligner det et exit fra Etihad Stadium, når kalenderen viser 1. juli, og sommerens transfervindue atter slår dørene op. Klubber som Chelsea, Liverpool og nu Arsenal er nævnt som mulig kommende arbejdsgiver.