Den tidligere FC Barcelona- og Inter Milan-stjerne Samuel Eto’o er nu igen i medierne. Det forlyder sig at Samuel Eto’o har købt en bolig, til en tidligere landsholdskaptajn på camourouns landshold.

Af Lasse D. Drescher

BBC Skriver at den velkendte fodboldspiller Samuel Eto’o har været ude, og gøre en smuk gestus. Den nu 37-årige angriber som i øjeblikket er at finde hos Qatar SC, har nemlig købt et hus til en tidligere landsholdsspiller.

(AFP PHOTO / OLIVIER MORIN)

Det er Norbert Owona som tilbage i 1970 spillede for landsholdet, som Samuel Eto’o har gjort de seneste mange år. Owona har været hjemløs og derfor har han boet på gaden. Nu meldes det ud at Samuel Eto’o netop have købt et hus, til den tidligere landsholdsspiller.

Netop Norbert Owona skulle selv have kontaktet staten, og beskrevet hans levevilkår. Den tidligere landsholdsspiller skulle have beskrevet at han lever som et dyr, som ikke har noget hverken mad eller tag over hovedet.

Udover at Samuel Eto’o har købt huset til Robert Owona, så skulle han også have doneret nogle penge til den tidligere landsholds-kaptajn. Samuel Eto’o er for det meste kendt for hans storhedstid hos specielt FC Barcelona og Inter Milan.

Samuel Eto’o var hos FC Barcelona en stor stjerne i trioen som bestod af Thierry Henry, Samuel Eto’o og Lionel Messi. Så da den solide angriber Eto’o tog til Inter, var han specielt farlig sammen med argentineren Diego Milito.

Solid gestus af den tidligere stjernespiller

Eto’o tog så til den russiske klub Anzhi Makhachkala, og derefter til Chelsea. Senere gik turen til den tyrkiske klub Antalyaspor og derefter Konyaspor. Senest har Samuel Eto’o som tidligere nævnt været at finde, hos den qatarske klub Qatar SC.

Samuel Eto’o har været aktuel på landsholdet i perioden 1997 til 2014, hvor Eto’o har formået at lave godt med mål på camerouns landshold.

Læs også: Rakitic fastslår: Der er kun en ting som andre klubber end Barca kan tilbyde!