Juventus-spilleren Federico Bernardeschi har fået tatoveret, den nu afdøde Davide Astoris rygnummer på sin egen krop. Bernardeschi havde ifølge et italiensk medie, et tæt venskab til Davide Astori, fra deres fælles tid hos den italienske klub Fiorentina.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Juventus-spilleren Federico Bernardeschi, nu har fået en ny tatovering. Den 24-årige italiener har fået tatoveret en gestus til den afdøde italiener Davide Astori, på hans ryg.

(Photo: Instagram, Federico Bernardeschi official twitter account)

Federico Bernardeschi skiftede i sommers til Serie A-storklubben Juventus. Bernardeschi forlod Serie A-konkurrenten Fiorentina, og det er så derfor at Federico Bernardeschi havde et solidt og godt kendskab til Davide Astori.

Det var tydeligt at Davide Astoris pludselige dødsfald, har skræmt og bragt stor sorg blandt fodboldfans over hele verden. Specielt i Juvenus’ seneste kamp, var det tydeligt at specielt de italienske profiler var berørte.

Den italienske kantspiller Federico Bernardeschi spillede hos den italienske klub Fiorentina, i perioden fra 2013 til 2017. Davide Astori skiftede permanent til Fiorentina tilbage i 2016, og derfor nåede Astori og Bernardeschi lige at spille sammen i en periode.

Fiorentina-sejren blev en smuk gestus til Astori

Fiorentina vandt i søndagens første Serie A-kamp 1-0 hjemme over oprykkerholdet Benevento. Det var midterforsvaren Victor Hugo, som omkring det 25. minut formåede at heade den italienske klub foran, og den scoring blev kampens eneste.

I det 13. minut blev der også holdt et minuts klapsalve i gestus, til Astori som spillede i nummer 13. Næsten hele Fiorentina-truppen brød sammen, da kampen blev fløjtet af og der var flere som skulle hjælpes fra banen.

Da fleste af spillerne hos Fiorentina var efter kampen blevet ramt af følelsen af at vinde i så stor en kamp, kort efter den tragiske hændelse.

Læs også: Mourinho planlægger vild byttehandel for De Gea: Disse fire spillere fra Real Madrid har vakt hans interesse