Går du op i fodbold, spiller du sikkert også på udfaldet af de fodboldkampe, hvor dine favorithold spiller med. Det giver lidt ekstra spænding i en kedelig hverdag og kan også give lidt lommepenge, hvis du er heldig. Men vidste du, at der kan være endog store forskelle på oddsene på de forskellige betting-sites? Og ved du, hvordan du nemt får overblik over, hvem der har det bedste odds? Det fortæller vi her!

Er du passioneret fodboldfan, er det fedt at vinde lidt ekstra håndører, ved at satse på udfaldet af de kampe, hvor dit favorithold er med. Det er måske ikke lige så spændende, som at være på stadion under kampen. Men det giver lidt krydderi på hverdagen, når du ved, at den kamp spilles, som du har satset på.

Vinder du, er det et ekstra plus – også på kontoen. Og det er jo lidt fedt, at kende sit hold så godt, at du kan gennemskue, hvordan de vil klare sig mod en given modstander.

Det kan betale sig at sammenligne odds

Når du kommer ind på de enkelte betting-sites, fortæller oddsene noget om, hvordan andre brugere har vurderet, at kampen vil falde ud. Jo flere der har satset penge på et bestemt udfald, jo lavere odds bliver der på dette. Så de odds du ser på det pågældende betting-site, er resultatet af, hvordan brugerne på det pågældende site har satset.

Det betyder, at der kan være bedre odds på det udfald, du mener bliver resultatet, hvis du tjekker et af de mange andre online bookmakere, der har licens til at udbyde betting på den danske del af internettet. Dem er der nogle stykker af og der kommer fortsat nye til hvert år.

Hvordan du nemt finder det bedste odds

Så det kan godt betale sig, at tjekke oddsene hos flere online bookmakere på de kampe, du ønsker at spille på. Det er dog et langsommeligt arbejde, da du skal klikke dig frem til den pågældende kamp på hvert eneste betting-site. Hvis den da ikke er en kamp, som ligger på listen over de mest populære kampe i øjeblikket.

Så hidtil har det været noget af et hestearbejde og da du næppe har orket at tjekke alle betting-sites herhjemme, har du måske altid siddet med følelsen af, at der gemte sig bedre odds et andet sted.

Men med Smartbets.com kan du få et altid opdateret overblik over, hvilken online bookmaker som har det bedste odds på det udfald, du mener er mest sandsynligt. Du går bare ind på deres side og slår kampen op. Så er det bedste odds kun et enkelt klik væk.

Du kan også få fuldt overblik over, hvilke odds de forskellige bettingsites har på kampen ved at klikke på Se alle markeder-linket. Det kan også bruges til at afgøre, hvad du skal spille på, hvis du er i tvivl om udfaldet.

Endvidere kan du bruge SmartBets.com til at finde de bedste odds for kampene i den turnering, du interesserer dig for. Klik her for at se et eksempel på, hvilke bookmakere der har de bedste odds på de kommende kampe i Premier League.