Arsenal-spilleren, Sokratis Papastathopoulos har fortalt lidt om de følelser, der herskede i omklædningsrummet efter holdets nederlag til Wolverhampton Wanderers (Wolves) onsdag aften.

af: Emil Plovgaard

Sokratis Papasthopoulos Arsenal

Arsenal blev ydmyget på Molineux, og især i første halvleg blev der gjort skade på Unai Emerys mandskab.

Drømmene om en placering i top-4 led et alvorligt knæk, da The Gunners var bagud med hele 3-0 ved pausetid.

Ruben Neves var den første, der gjorde ondt på Arsenal, da han bankede et flot frispark ind bag Bernd Leno.

Matt Doherty gjorde blot ondt til værre for Arsenal, da han headede hjemmeholdet på 2-0.

Diogo Jota gjorde det siden hen til 3-0, efter han udnyttede en sløj aflevering fra en Arsenal-spiller og herefter sprintede ned mod målet.

Sokratis reddede noget af Arsenals ære 10 minutter før tid med sin scoring til 3-1, men da var skaden allerede sket.

Den græske forsvarsspiller har efterfølgende fortalt, at stemningen var trykket i bund i omklædningsrummet.

“Selvfølgelig var vi vrede. Spillerne kan godt lide at spille i Champions League, og at vinde, men det er ikke nemt,” sagde han efter kampen ifølge Birmingham Mail.

Wolves-kampen var en dårlig kamp fra vores side. I første halvleg spillede vi meget dårligt.

Alle spillere tager ansvar for denne blamage – vi er ikke dumme. Vi ved godt, når vi ikke spiller godt.

Vi kan ikke ændre det nu, så vi ser frem til den næste kamp. Vi bliver nødt til at vinde de resterende kampe og få ni point. Så kan vi se, om det er nok til top-fire.”