Ståle Solbakken er ude med ret kraftig kritik i Bt i dag. Her langer han ud efter TV3 Sport, som han mener er for ukritiske i sin dækning af Brøndby IF.

BRONDBY, DENMARK – NOVEMBER 08: Stale Solbakken, head coach of FC Copenhagen shows frustration during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on November 8, 2015 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Ståle Solbakken er utilfreds med mediernes dækning af rivalen Brøndby IF. Han mener blandt andet, at TV3 Sport holder med Drengene fra Vestegnen.

I de seneste sæsoner har F.C. København domineret alt, men sådan er det ikke i år. FCK’s sæson indtil videre ligner mest af alt en fiasko, og hovedstadsklubben kan så absolut ikke være tilfredse med, hvad de ser på banen.

Der rejses nu kritik af mediernes dækning hos den norske træner i F.C. København, Ståle Solbakken, som mener, at dækningen af Brøndby IF er alt for ukritisk.

Jeg tror, der kommer ekstraudsendelser på TV3 Sport i lang tid, hvis Brøndby vinder mesterskabet. Alle arbejder for det. Alle vil have, at Brøndby skal vinde ligaen. Eksperter og den neutrale og ikke-neutrale journalist arbejder hårdt for det. De vil have FCK væk. Vi har domineret så meget nu. Det er præcis det samme som i politik. Den bedste statsminister, Norge har hafti nyere tid efter min mening, Jens Stoltenberg, ledede Norge fejlfrit og skabte stor stabilitet. Men folk vil have noget nyt. Det blev for kedeligt. Han måtte ud. Så tabte han det seneste valg, siger Ståle Solbakken til BT.

Brøndby IF og FC København har mødtes en gang i denne sæson, og her blev det til 1-0 til værterne fra Brøndby, da svenske Simon Tibbling, som er ny i klubben, afgjorde kampen meget sent.

LÆS OGSÅ: Kan blive NØDT til at forlade Tottenham for at blive verdensklasse