Manchester City har ifølge engelsk medie stor interesse, i Real Betis-profil. I artiklen kan du læse om nogle spændende statistikker der er på Betis-forsvarsspilleren.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Soccersouls har Manchester City en venstreback i kikkerten. De har allerede Benjamin Mendy i klubben, som er meget solid når han rammer sit topniveau. Dog har Mendy været ude med en langvarig skade, så Guardiola måtte bruge Zinchenko og Fabian Delph.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Nu meldes det at Pep Guardiola og Manchester City har en La Liga-forsvarsspiller i kikkerten. Det er den 22-årige Real Betis-spiller Junior Firpo. Firpo har for alvor fået et gennembrud hos Real Betis, og det formentlig derfor Manchester City har fået øjnene op for Firpo.

Real Betis har efter Junior Firpos gode præstationer valgt at tilbyde ham en kontraktforlængelse, og den har Firpo accepteret. Så Junior Firpo har underskrevet en fem-årig kontrakt, hvor der er en frikøbsklausul på omkring 450.000.000 kroner.

I sidste La Liga-sæson havde Junior Firpo en afleveringspræcision på 83,7%, hvilket er meget solidt. Det kan formentlig være derfor at Pep Guardiola har så stor interesse, i at hente Junior Firpo til Etihad Stadium.

Da Pep Guardiola vægter spillere som er solide på bolden rigtig højt, da de kan passe godt ind på holdet. Junior Firpo har også noget højde, så han vinder flere af sine luftdueller hvilken er en god egenskab at have, hvis man skal spile i den engelske Premier League.

Vild statistik for Real Betis-forsvarsspilleren

En anden statistik som viser at Firpo er en meget solid forsvarsspiller, er at han næsten aldrig mister bolden. En statistik ifølge mediet, fortæller at Junior Firpo i gennemsnit taber bolden 0,4 gange pr. kamp.

Så det er faktisk under et boldtab pr. kamp, som Junior Firpo har. Det er meget solidt, specielt for en så ung spiller. Der er vidst ingen tvivl om at Junior Firpo er en stærk spiller at følge.

Læs også: Italiensk medie: Man United har fortsat Juventus-stjerne i sigtekornet