Af Anders Lang Jensen

Onsdag den 14. februar tørner to kæmpemæssige europæiske storklubber sammen i ottendedelsfinalerne i Champions League-turneringens knockout-faser.

Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Paris Saint-Germain buldrede frem i deres gruppe og vandt den ganske solidt blandt andet over de tyske giganter fra FC Bayern, der måtte tage til takke med en 2. plads i gruppen. Spanske Real Madrid skuffede i deres gruppe, hvor hovedstadsklubben røg videre til foråret via 2. pladsen.

Og alle os, der elsker topfodbold fra den øverste hylde, får lige nøjagtig, hvad vi har drømt om i første runde i Champions League-turneringens knockout-fase. Det er nærmest umuligt at udpege en vinder, for begge hold spiller sprudlende fodbold, men Real Madrid har dog skuffet fælt i den hjemlige liga i denne sæson.

Og var det ikke noget med en lille smuttur ned til Madrid en dejlig aften i februar? Du kan opleve stjerner som Neymar, Mbappe og Cavani på den ene side og selvfølgelig Ronaldo, Bale og Benzema på den anden. Real Madrid mod Paris Saint-Germain bliver ganske enkelt et brag.

Prisen er lige til. Grundprisen for billetterne er en brøkdel af, hvad de nu koster på det sorte marked. Kampen blev meldt udsolgt efter blot 36 minutter på markedet. Nu melder det sorte marked sig dog som vanligt. Smid 64.500 kroner på bordet, og så har du den gyldne stregkode!

Billede: BT

For det er prisen på én enkelt billet til opgøret mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain. Eller faktisk 64.524,22 danske kroner for at være helt præcis. Så har du tilfældigvis 129.048,44 kroner på lommen, og ikke helt ved, hvad de skal bruges på? Så er ottendedelsfinalen i Champions League et glimrende bud.

Udover braget mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain krydser FC Barcelona og Chelsea også klinger i turneringens første knockout-runde.

LÆS OGSÅ:

Klub troede de hentede stjerne: Wikipedia havde falske oplysninger!