Den portugisiske højreback Cedric optræder til dagligt for Southampton. Nu rygtes backen endnu engang væk fra klubben, og mod en af Premier League-giganterne.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Southampton-back Cedric Soares rygtes endnu engang væk fra Premier League-klubben Southampton. Det er endnu engang Chelsea som viser interesse, i den solidt spillende portugisiske højreback.

(Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Det italienske medie Calciomercato skriver at Chelsea dog på nuværende tidspunkt ikke vil betale så mange penge, som det forventes at Southampton-forsvarsspilleren koster ifølge mediet.

Prisen på den portugisiske højreback koster ifølge mediet et sted mellem 125.000.000 kroner og 165..000.000 kroner. Det beløb skulle London-klubben Chelsea dog ikke være klar til at betale, på nuværende tidspunkt.

Det italienske medie understreger at Cedric Soares forventes at kunne blive en direkte konkurrent, til Victor Moses.

Har Chelsea forstærket sig nok i forsvaret?

Chelsea har jagtet defensive forstærkninger i dette transfervindue. Southampton-midtstopperen Virgil van Dijk er rygtet mod Stamford Bridge, og Juventus-backen Alex Sandro har også været på tale.

Chelsea har hentet AS Roma-midtstopperen Antonio Rüdiger til klubben, men det forventes at Antonio Conte har interesse i at forstærke sig endnu mere.

Læs også: Costa vender ikke tilbage til Chelsea: Denne klub betaler nu hans bøder