Den 27-årige Southampton-venstreback rygtes mod Stamford Bridge. Et engelsk medie mener Chelsea bør hente Ryan Bertrand til klubben, frem for Juventus-back.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Transfertavern skriver at Premier League-giganten Chelsea bør droppe interessen i juventus-profilen Alex Sandro. Mediet mener at Chelsea bør hente Southampton-backen Ryan Bertrand til Stamford Bridge frem for Sandro.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Det engelske medie skriver at grunden til de mener Bertrand ville være bedre, er fordi englænderen er en del billigere end Alex Sandro. Ryan Bertrand er dog et år ældre end Alex Sandro, men dt betyder formentlig ikke det store.

Chelsea har på nuværende tidspunkt Marcos Alonso som førstevalg. Derfor er Chelsea på jagt efter en som kan kæmpe med Alonso om pladsen. Samtidig med at der er brug for en solid reserve.

Hvem er bedst for Chelsea?

Det engelske medie skriver at Ryan Bertrand formentlig koster omkring 145.000.000 kroner. Alex Sandro må understreges at være meget dyrere end Bertrand. Sandro vil formentlig koste mere end det dobbelte af Bertrand.

Læs også: Video: Dani Alves’ vilde debut – her baner han vejen for Super Cuo-triumf