Photo by Duane Burleson/Getty Images

Dani Alves fik sig en god debut for Paris Saint-Germain. I aftes banede han vejen for sin nye klub, der før Alves’ fremragende frispark var bagud mod AS Monaco.

Dani Alves beviser endnu engang, at han har verdensklasse. Hvis man før kampen mod Monaco tvivlede på, om brasilianeren stadig har niveau til topfodbold, fik den brasilianske højreback overbevist selv den mest skeptiske kritiker lørdag aften.

Med en frisparkskasse, som kun få kan gøre det (læs: brasilianere) hamrede han bolden i nettet, og kunne dermed sørge for en udligning for sin nye klub, Paris Saint-Germain.

Læs også: Pukki skriver med Panathinaikos: Se den vilde kontrakt her

Den franske hovedstadsklub endte med at tage den første titel i denne sæson, og en stor del af æren skal nok tilfalde Dani Alves. Med en sand perle gav han nemlig pariserne både mod og tro på tingene i en kamp, hvor Monaco ellers havde domineret den første halvleg.

Kampen blev spillet i det nordlige Marokko i den berømte havneby Tanger, og 43.761 tilskuere var vidne til en sand frisparksperle fra den tidligere Juventus- og FC Barcelona-spiller.

Nedenfor kan du se hvordan Dani Alves tjekkede ind i den nye klub, der fik stadion og holdkammeraterne til at bryde ud i vild jubel: