Southampton-stjernen Virgil van Dijk rygtes endnu engang væk fra Southampton, og mod Premier League-storklub. Det er Manchester City som ifølge Mirror står klar med et kæmpebud.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City vil ifølge flere medier gå ud og handle stort ind, endnu engang. Det forventes at Pep Guardiola har interesse i at forstærke defensive som førsteprioritet. Hvor mange penge der vil blive brugt på forstærkninger, vides ikke endnu.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Premier League-storklubben har tidligere handlet stort ind, til forsvaret. Det er Nicolas Otamendi og John Stones, og Eliaquim Mangala som er blevet hentet til Etihad, i løbet af de seneste transfervinduer.

Den franske midterforsvar Mangala er udlejet til den spanske storklub Valencia. Den spanske klub skulle samtidig have stor interesse, i at hente Mangala til klubben på en permanent aftale. Hvad Mangala kommer til at koste er der ingen på nuværende tidspunkt, som ved med sikkerhed.

Argentinske Nicolas Otamendi og englænderen John Stones blev hentet til Manchester City, for absurd mange penge. Nu skriver Mirror at der er endnu en midterforsvar på vej mod Manchester-klubben.

Det er den 25-årige Southampton-stjerne Virgil van Dijk som endnu engang rygtes væk fra Premier League-klubben. Det forventes samtidig at hollænderen kommer til at koste en del, og hente væk fra Southampton.

Er den defensive forstærkning de mange millioner værd?

Mirror skriver at Virgil van Dijk forventes at kosteomkring 510.000.000 kroner. Det er i omegnen af det samme beløb som City betalte for John Stones sidste sommer. Så er spørgsmålet bare om Van Dijk kan blive en større profil en John Stones er blevet.

Manchester City har allerede hentet AS Monaco-stjernen Bernardo Silva til klubben. Hvad den unge portugiser koster vides endnu ikke helt præcist. Men der er ingen tvivl om at Bernardo Silva bliver meget dyr.

Læs også: Hvem vogter buret hos Manchester United i næste sæson?