Bundesliga-profil sættes i forbindelse med et skifte til den spanske gigant FC Barcelona. Den spanske klub er ifølge rygterne på udkig efter fremtidige forstærkninger til midtbanen.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportsmole har den spanske storklub FC Barcelona, Bundesliga-spiller i kikkerten. Det er den 27-årige tyske midtbanespiller Kevin Kampl, som til dagligt spiller hos RB Leipzig. Nu sættes tyskeren i forbindelse med et skifte til den spanske gigant.

(Photo by Karina Hessland-Wissel/Bongarts/Getty Images)

Det kommer for de fleste som en stor overraskelse, da man ikke kan modsige at Kevin Kampl er velspillende ofte. Dog er der måske nogle som kan finde en stærkere tilføjelse, til det spanske storhold FC Barcelona, end Kampl.

Netop Kevin Kampl forlod for et års tid siden den tyske storklub Bayer Leverkusen, for netop at skrive under med RB Leipzig. FC Barcelona kunne dog godt ende med at møde stor konkurrence i jagten på Kevin Kampl, fra La Liga-konkurrenten Atletico Madrid.

FC Barcelona leder ifølge mediet efter fremtidige forstærkninger, for de to nuværende midtbanespillere Ivan Rakitic og Sergio Busquets. De to midtbanespillere kan om ikke alt for længe være fortid, i den spanske storklub lyder rygterne på.

En anden spiller som FC Barcelona har haft i kikkerten til at være en solid fremtidig erstatning på midtbanen, spiller til dagligt i Ligue 1. Det er den franske PSG-profil Adrien Rabiot, som med sine 23 år kan være en solid fremtidig tilføjelse til FC Barcelona-truppen.

Kan tyskeren blive fast mand hos FC Barcelona?

Dog har udtrykket fra PSG været tydeligt, og det er at de ikke vil sælge franske Adrien Rabiot. Derfor har FC Barcelona for nu droppet jagten, på den unge franskmand. Det er så derfor at de nu kigger mod Bundesliga-klubben RB Leipzig frem for PSG.

Sportsmole melder dog intet om hvad Kevin Kampl forventes at komme til at koste, men det bliver nok ikke billigt.

Læs også: Spændende rygte: Manchester United har AS Roma-profil i kikkerten