Juventus har ifølge engelsk medie store planer, om at sikre sig endnu en stjernespiller. Det bliver dog en spiller som de tidligere har haft i klubben.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie The Mirror, skulle Juventus have gang i endnu en gigantisk handel. De skulle nemlig have interesse i deres tidligere stjernespiller, Paul Pogba, som skiftede til Manchester United i sommers, for en daværende rekordsum.

Paul Pogba

(foto af Gareth Copley/Getty Images)

Den 25-årige franskmand var med ved VM-slutrunden i Rusland, og var med til at vinde turneringen, med det franske landshold. Paul Pogba har til tider været stærk for Manchester United.

Men kigger man på hele hans tid på Old Trafford, såer de fleste skuffede over hvad han har præsteret. Fordi at han blev hentet til klubben for den ekstreme pengesum. Der meldes i øjeblikket ikke noget om hvad det vil koste Juventus, at sikre sig Pogba.

Spørgsmålet som mange undrer sig over, er også om Premier League-storklubben overhovedet har planer om at lade franskmanden gå. Da Mourinho har været glad for at bruge Pogba, og da mange forventer han bare lige skal falde ordentlig til.

Juventus har et par profiler som de vil sælge, for at kunne sikre sig penge til at hente endnu en stjerne til klubben. Meldingen lyder på at Juventus skulle være klar til at sælge Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Daniele Rugani og Mattia Caldera.

Bliver franskmanden en stjerne, hvis han skifter tilbage til Juventus?

De fire førnævnte Juventus-spillere, forventes ifølge mediet at kunne indbringe omkring 1.675.000.000 kroner, samlet. Der har også været rygter om at mange Juventus-fans gerne vil se Paul Pogba i klubben igen.

Men så håber de selvfølgelig også på at franskmanden falder til, så han kan ramme et niveau som ligner det han havde, da han forlod klubben. Hvis det sker, så har Juventus et ekstremt stærkt mandskab, til at kæmpe med i Champions League.

Læs også: Trist historie om et kæmpe talent: Sådan blev Liverpools Lallana glemt