Juventus-profil kan være tæt på et exit, nu hvor FC Barcelona og Manchester City står i kulissen og venter.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Yahoo Sport skriver at Juventus overvejer et salg, af en af deres stjerner. Det er den bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic, som tidligere har været rygtet væk, fra den italienske storklub.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Den 28-årige Juventus-profil har været sat en del i forbindelse med Manchester City. Nu meldes det også at FC Barcelona skulle have stor interesse. Den helt store grund til at Juventus formentlig overvejer et salg, er ankomsten af portugiseren Cristiano Ronaldo.

Prisen som det forlyder sig at Juventus kræver, ligger på omkring 600.000.00 kroner. Det er en pris som man må forvente at begge de to europæiske storklubber er klar, til at kunne betale hvis det bliver nødvendigt.

Netop Manchester City har tidligere haft stor interesse i en anden Serie A-stjerne. Det var først Jorginho fra Napoli som de ville sikre sig, men de tabte i duellen til Premier League-konkurrenten Chelsea.

Derfor må Pep Guardioal og Manchester City søge mod andre klubber, for at finde en ny profil til deres midtbane. Det er så netop der hvor den velkendte Juventus-stjerne Miralem Pjanic kommer ind i billedet, da han er super solid.

Vil et Juventus-exit være godt for Pjanic?

Pjanic er også en spiller som de formentlig godt kan bruge hos Manchester City, eftersom han er så god på bolden. Han ville passe perfekt ind sammen med de andre boldstærke spillere på midtbanen hos Manchester City.

Samtidig med det, så har Pjanic også et af de bedste spark på dødbolde i verden. Han er ifølge WhoScored den spiller i sidste sæson, som scorede flest mål på direkte frispark. Det blev i sidste ende til otte scoringer, af Miralem Pjanic.

Læs også: Man United står klar med pengepungen: Leicester-spiller er ikke billig