Ajax-stjerne rygtes endnu engang væk, fra den hollandske storklub. Der skulle være stor interesse fra netop Manchester United, endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportlens skulle Premier League-storklubben Manchester United endnu engang, have set sig varm på en ung Ajax-profil. Det er endnu engang den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, som sættes i forbindelse med Manchester United.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den 21-årige hollænder er specielt kendt for sine færdigheder på midtbanen, hos den hollandske storklub. Dog spillede den unge hollænder i midterforsvaret sammen med en tidligere United-spiller, i den seneste kamp mod AEK Athen i Champions League.

Frenkie de Jong spillede som sagt i forsvaret, sammen med Daley Blind. Det blev til en solid og på sin vis sikker 3-0 sejr, til det hollandske storhold. Det tyder fortsat på at José Mourinho gerne vil forstærke midtbanen hos Manchester United, men også forsvaret.

Netop der må man sige at Frenkie de Jong er en spiller, som for alvor kan blive solid for Premier League-storklubben. Dog er der blevet skabt lidt tvivl, om hvor vidt De Jong kan blive god i Premier League, da han ikke ligefrem er så fysisk stærk.

Dog er der før spillere med god teknik og knap så meget fysik, som har vist sig som gode spillere i Premier League. Dog forventes det så ikke at Frenkie de Jong kommer til at spille i forsvaret, eller den defensive midt for Manchester United.

Bliver hollænderen en succes på Old Trafford?

Sandsynligvis kommer vi så primært til at se, den hollandske spiller på den centrale eller offensive midt. Såfremt at skiftet går hen og bliver en realitet, på et eller andet tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Det forlyder sig at Frenkie de Jong forventes, at koste omkring 375.000.000 kroner. Såfremt at Manchester United vil hente hollænderen væk, fra Ajax Amsterdam.

Læs også: Ramos om den fjerde CL-titel: Jeg er EKSTRA motiveret