Sevilla-stjerne er fortsat eftertragtet blandt europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge engelsk medie har to europæiske storklubber interesse, i solid fransk Sevilla-stjerne. Det er midterforsvaren Clement Lenglet, som endnu engang rygtes væk, fra den spanske storklub. Klubberne som viser interesse, er Manchester United og FC Barcelona.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Den 23-årige franske forsvarsspiller har i den seneste sæson været solid, for netop Sevilla. Manchester United har også tidligere vist tydelig interesse, i Sevilla-stjernen. Dog har det ikke endt ud i en afsluttet handel, og nu møder de så konkurrence.

Konkurrencen kommer så fra FC Barcelona. Dog må man forvente at Sevilla foretrækker at sælge Clement Lenglet til Premier League-storklubben Manchester United, frem for deres direkte La Liga-konkurrent FC Barcelona.

Rygtet fortæller at FC Barcelona skulle have budt, omkring 170.000.000 kroner på Clement Lenglet. Dog er det alt for lavt, i forhold til hvad den spanske klub kræver for 23-årige Clement Lenglet.

Manchester United har planer om at forstærke holdet, da de egentlig havde en udemærket sæson, men de var for langt efter Manchester City. De endte godt nok på andenpladsen, men mellem dem og Manchester City på førstepladsen, var der 19 point.

José Mourinho har allerede bragt FC Porto-backen Diogo Dalot til klubben, og den brasilianske midtbanespiller Fred. Brasilianeren var i flere sæsoner solid, for den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk, som ofte kan følges i Champions League.

Sikrer Manchester United sig endnu en spiller?

Manchester United var dog ude og spendere en del millioner, på at hente Fred til klubben. Det kostede omkring 420.000.000 kroner, men det tyder på at Mourihno har fået mange penge at bruge i løbet af sommerens transfervindue.

Dog forventes det ikke at blive billigt for Manchester United, at sikre sig Clement Lenglet, men det ville formentlig være en solid spiller at se hos De Røde Djævle.

Læs også: Wenger om Özil: Derfor floppede han til VM