Raphael Varane får ikke så meget spilletid som han havde håbet på hos Real Madrid. Derfor kunne et skifte til Manchester United være en mulighed, for den franske forsvarsspiller. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Don Balon skriver nu at Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane, overvejer at forlade den spanske storklub. Den 24-årige franske forsvarsspiller får nemlig ikke så meget spilletid, som han gerne vil have.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Samtidig med at Raphael Varane længe har været eftertragtet, af specielt en Premier League-gigant. Det er José Mourinho og Manchester United, som længe har haft den franske forsvarsspiller i kikkerten.

Manchester United har nemlig stadig planer om, at forstærke den bagerste kæde. Der er ingen tvivl om at en spiller som Raphael Varane, kunne gå ind og forstærke Manchester United-holdet rigtig meget.

Der er en spiller som forventes at være helt fast i Manchester United-truppen, og det er Eric Bailly. Dog er Bailly langtingsskadet, så derfor har Mourinho måtte prøve Chris Smalling, Phil Jones, Marcos Rojo og Victor Lindelöf af.

Men der er ingen af de førnævnte spillere som for alvor har vist, hvorfor det er dem som skal danne par med Eric Bailly. Derfor forventes det at Manchester United går ud og skal handle ind, når sommerens transfervindue åbner op.

Kan Mourinho og Varanes kendskab hjælpe på muligheden for et skifte?

Raphael Varane er ifølge Don Balon den nuværende førsteprioritet, for Premier League-storklubben Manchester United. En anden spiller som også har været på tale er FC Barcelona-spilleren Samuel Umtiti.

José Mourinho kender Raphael Varane privat, og de har arbejdet sammen hos Real Madrid. Derfor forventes det at der er størst chance for, at vi ser Raphael Varane skifte til Manchester United.

Forskellen på Umtiti og Varane er ifølge Don Balon at Samuel Umtiti får meget spilletid, hvilket Raphael Varane ikke gør. Det kan nemlig afgøre meget, i forhold til om klubben overvejer muligheden for et salg.

Læs også: Napoli-præsident: Inter-stjerne kan blive bedre end Cristiano Ronaldo, hvis han skifter til os