Ifølge den spanske avis, Marca, forhandler Valencia og Milan lige nu i disse dage om den spanske angriber, Alvaro Negredo, der formentlig er på vej væk fra den spanske traditionsklub.

Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Af Emil Plovgaard

Den spanske avis fortæller endvidere, at sportsdirektøren i Valencia, Jesus Garcia Pitarch, i går rejste til Milano for at påbegynde forhandlingerne.

Den spanske angriber har haft en problematisk sæson, hvor han har haft svært ved at gøre sig til fast mand i startelleveren hos Valencia, og derfor blev det blot til fem mål i 25 kampe i den forgangne sæson i La Liga. Alt tyder dog nu på, at Milan står klar til at give ham chancen i Serie A.

I hvert fald skriver Marca, at de har haft Negredo på sin ønskliste længe. Sidste sommer overvejede de ham også, men her købte de i stedet Carlos Bacca og Luiz Adriano. Her har kun førstnævnte præsteret med hele atten sæsonmål.

Den bomstærke angriber er repræsenteret af et agentbureau ved navn, Doyen Sports Group, som eftersigende har gjort alt håndarbejdet, så præsidenten nu kan snakke konkret med AC Milan.

Hvis Negredo skifter til klubben fra Milano, bliver det hans andet udenlandseventyr. I sommeren 2013 skiftede han til England og Manchester City, men spanieren fik aldrig det helt store gennembrud på den største scene, selvom han scorede 23 mål i 49 kampe i sin første sæson i klubben.

Læs også: Statistik: Danmarks mest trendy klub